23 Haziran 2009 Salı

Reyes Roma Yolunda

Artık gezgin diye tanımlayabileceğimiz Jose Antonio Reyes, bu sefer İtalya'da oynayacak. Roma; Fiorentina ve Milan ile girdiği yarışta önde. Reyes daha önce Arsenal, Real Madrid, Atletico, Madrid ve Benfica'da oynamıştı. 7-8 yıl fazla takım değiştirmiş gibi. Arsenal dışında çoğu yerde pek kalıcı olamadı. Benfica'da öyle dişe dokunur oynamadı diye biliyorum ben Reyes'i.

Roma'da ise Vucinic'i seneye Chelsea'de izleyebiliriz. Sheva gelecek deniyor ama bu saatten faydalı olup olmayacağı konusunda birtakım şüphelerim yok değil. Baptista'da gidecek zaten. Bu da forvet hattında bir boşluğa sebebiyet veriyor. Totti ve genç Okaka Chuka Stefano olacak seneye halihazırda. İyi bir Sheva ve Reyes'te iş yapar Roma'da. Aman Baptista gibi olmasında.

Fiorentina da ilgileniyormuş. Mutu bir forvet ve bir takım oyuncusu için fazla agresif. Gereksiz kırmızı kartlar görebiliyor. Geçmişinde de sorunlar yaşamıştı; kokain gibi konularda. Gilardino bu sene çok iyiydi onlar da Jovetic-Reyes ikilisine güvenecekler kulübede. Eğer Reyes gelirse. Mutu gidici olursa işler değişir.

Milan zaten malum, her 25 yaş altı oyuncuya saldırıyor. Cissokho bunun bir örneği. Görüşmeler tekrar başlamış Cissokho ile. Porto o paraya satarsa iyi iş yapar gerçekten. Reyes, Milan'ın forvet hattında pek iş yapamaz. Kaybolur gider yine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder