23 Haziran 2009 Salı

Benitez 12'den Vurdu

Sağ bekte Arbeloa her ne kadar evrim geçirse de böyle sağlam bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Glen Johnson Anfield'a hayırlı olsun diyelim.

Chelsea'de performansı çok iç açıcı değildi. Sonrasında gelen Porsmouth kariyeri ise başarılarla doğru. Bir kere çok istikrarlı bir oyuncu oldu. Bindirmeleri ve geri dönüşleri olsun gözle görülür bir gelişim gösterdi Glen. Chelsea 4 milyon pounda sattığı oyuncu için 15 milyon pound önerdi ama yaklaşık bu civarda bir bedelle Liverpool'a transfer oldu Johnson.

Büyük takım deneyimi derler ya, ondan dolayı biraz kuşkuyla yaklaşsam da bundan iyi transfer olamazdı sağ beke. Arbeloa ya Real'e gidecek ya da yedek kulübesinden izleyecek maçları. İlk ihtimal daha olası. Fakat Real'de o bölge için halihazırda Ramos varken ve de Maicon adı geçiyorken, Arbeloa ne alaka anlamadım.

Neyse sağ beke adam akıllı bir adam aldık demiştik, Finnan ve Arbeloa'dan sonra. Finnan'ın yakasını Espanyol'da sakatlıklar bırakmadı. Benitez bu transfere kaynak ayırmak için Dossena'ya yol verecektir. 8-9 milyon euro ödesin Juve süper olur Liverpool için. Xabi ya da Masch'ın takımda kalması gerektiğini söylerken, ikisini de kaybedebiliriz. Aman dikkat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder