24 Haziran 2009 Çarşamba

Wizards-Wolves Takası


R-Jeff'in Spurs'e gidişinin ardından ikinci önemli takas Washington Wizards ile Minnesota Timbervolves arasında gerçekleşti.

Mike Miller ve Randy Foye Washington Wizards'ın yolunu tutarken;Etan Thomas,Oleksiy Pecherov, Darius Songaila bundan böyle Minesota Timberwolves'ın formasını terletecek.

Washington sık sakatlanan ve durumu belli olmayan Gilbert Arenas'a iyi bir alternatif buldu. Randy Foye bu işi yapabilecek bir isim. Mike Miller ise çok iyi bir şutör ve takıma büyük katkısı olacaktır. Gerçi onların 5. sıradan Hill'i seçip büyük katkı alacaklarına inansamda bu takasda onlar için iyi sonuçlar doğuracaktır.

Minnesota ise bu takasa tabii ki 5. sıra hakkı için girişti. Onlar da büyük bir hevesle Harden'ın bu sıraya kadar düşmesini bekleyeceklerdir. Oleskiy Pecherov kadroda pek süre bulabilecek bir isim değil. Darius Songaila ise bu üç isimden geçen yılı en iyi geçiren isim. Pota altında iyi bir seçenek olabilir. Etan Thomas geçen yılı sakatlıklarla geçirdi. Ne durumda olduğu belli değil. Benim merak ettiğim Minesota bu kadar uzun oyuncuyu ne yapacak ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder